hedgehog-3209499_1280.jpg

NIEUWS

ONLINE Workshop "ontwerp je persoonlijk prikkelplan"

Datum: najaar 2021 (max. 10-12 deelnemers)

Ben je hoogsensitief maar heb je er meer last dan plezier van? Voel je je regelmatig onder- of overprikkeld en kan je wel wat handvatten gebruiken om beter in balans te blijven? Meld je dan aan voor de wachtlijst van deze workshop die ook tijdens de Week van de HSP is gegeven. De workshop werd destijds unaniem met een 8 beoordeeld!

Wat gaan we doen?

In deze interactieve (online) workshop: 


-    krijg je concrete tips en praktische handvatten om prikkels te managen;
-    krijg je beter zicht op jouw eigen sensitiviteit;
-    ontdek je welke externe en interne factoren voor jou (bijzonder) prikkelend werken;
-    signaleer je wat jouw persoonlijke signalen van onder-of overprikkeling zijn;
-    verken je mogelijkheden om op te laden en te ontprikkelen;
-    leer je wat je zelf kunt doen om bij te sturen;
-    wissel je ervaringen uit met andere hoogsensitieve deelnemers (via break-out rooms);
-    deelt Suzanne haar eigen ervaringen met het managen van prikkels. 

 

Je verlaat de workshop met een concreet prikkelplan zodat je prikkels voortaan beter kunt managen en beter in balans kunt blijven. 

Kosten:
De workshop duurt een ochtend en kost 75,00 euro. Je krijgt voorafgaand aan de workshop de MS Teams link en het sjabloon van het Persoonlijk Prikkelplan toegestuurd zodat je dit tijdens de workshop direct kunt invullen. 

Inschrijven:

Reserveer een plek op de wachtlijst via info@werkgelukt.com of via onderstaande button.


Wat zeggen anderen over mij? 

"Vandaag gaf Suzanne Nieuwenhuijs een interactieve presentatie online voor de (veel!) collega's van de Gemeente Den Haag. Ze nam ons mee in de wereld van Hoog Sensitiviteit (HSP) & Werkgeluk. Dit smaakt naar meer! Dank Suzanne". Gert-Jan Aleman, HR-manager, Arbocentrum, Gemeente Den Haag.

 

"Suzanne heeft voor de gemeente Amsterdam, tijdens de week van het Werkgeluk een super inspirerende workshop gegeven over Hoogsensitiviteit. Deze workshop was een eye-opener voor sommige deelnemers. Super tof gedaan, Suzanne, dank daarvoor!" Mieke Witmond, adviseur werkgeluk en medewerkersbeleving, gemeente Amsterdam.

 

"Het webinar over HSP van Suzanne waar ik onlangs aan meedeed blonk uit in helderheid en scherpte. Mooi hoe ze informatie over HSP meteen weet te framen in het werken van nu, de koppeling maakt naar persoonlijke ervaringen en werkgeluk, en dat alles vanuit een hele natuurlijke flow en een lekker tempo. Gewoon top". Liesbeth Remmers, adviseur organisatieontwikkeling, directie P&O gemeente Den Haag.

Suzanne Nieuwenhuijs-2.jpg