top of page

De 'Geluk of je Leven' podcast
Bekend van o.a. het Tijdschrift voor Positieve Psychologie, HSP Magazine & HR Community

Yellow Minimalist Podcast Cover.png

Beluister hier de nieuwste aflevering

IMG_5528.jpg
unnamed (1)_edited.jpg

De podcast voor professionals die regie willen pakken over hun werkgeluk!


In een vorig leven was ik een ongelukkige jurist. Tegenwoordig ben ik zelfstandig trainer, coach en spreker en help ik professionals te floreren in hun werk.

In de 'Geluk of je Leven' podcast deel ik mijn successen, missers en inzichten. Ik geef je concrete tips zodat ook jij je eigen werkgeluk kunt vergroten! Belangrijke thema’s van de podcast zijn: werkgeluk, persoonlijk leiderschap en hoogsensitiviteit op de werkvloer

De podcast heeft op Spotify 49 beoordelingen met een gemiddelde 4,9 van 5 sterren !⭐⭐⭐⭐⭐

Enkele reacties:

'Hi Suzanne, Wat een feest van (h)erkenning! Dank je wel!' (Robert)

'Herken je je in HSP/HSS, of vind je onderwerpen als gelukkig thuiswerken/onder- of overprikkeling/aan de slag gaan met je eigen talenten interessant, dan is dit heel fijn luistervoer'! Antonella

'Dag Suzanne, ik zal eerlijk zeggen dat ik vaker een HSP gerelateerde podcast heb beluisterd maar ik deze nooit uit luisterde... vanochtend heb ik jouw podcast wel uitgeluisterd omdat je door je manier van spreken ervoor zorgt dat het interessant blijft! Ik ga de andere afleveringen ook zeker beluisteren' (Wesley)
 

'Ha Suzanne! De podcast is echt top! Je hebt me ook echt laten inzien dat ikzelf misschien ook wel HSP ben en me daarin moet verdiepen'. (Samantha)

 

'Hoi Suzanne, wat fijn dat je een podcast bent gaan maken. Ze zijn geweldig! In je eerste podcast herken ik veel over mijn eigen zoektocht. Ik ben er zo blij mee wat ik over mezelf ontdek. Ga zo door' (Ria)

​Wat ben ik blij dat jij je inzet voor HSP op het werk!
Met heel veel plezier heb ik naar je podcasts geluisterd.
Je hebt ook een hele fijne stem en manier van spreken.
Ik hoop dat er nog vele podcasts mogen volgen'.
(Marianne)

'Hoi Suzanne, ik vond het echt supergaaf, ik ben blij dat ik de podcast op repeat kan zetten zodat ik het kan laten bezinken en aan mijn mede-collega’s kan meedelen.
Het is zo helpend, het geeft rust in jezelf en je mogelijkheden en het concretiseren doe je zo goed! Dank je voor je aanstekelijke zonnestralen. Waardoor je de zon in mij weer hebt laten schijnen'.
(Ashley H.)

Heb je ideeën of suggesties voor vervolgafleveringen?

Dan hoor ik graag van je!

bottom of page