top of page

BOEK SUZANNE ALS SPREKER

2022-02-21 FEEM1277_fullsize_edited.jpg

Ontdek hoe je werkgeluk en persoonlijk leiderschap kunt vergroten en hoogsensitiviteit op de werkvloer kunt omarmen!

 

Suzanne Nieuwenhuijs, voormalig 'Chief Happiness Officer' bij de Rijksoverheid en Young Talent Diversiteit en Inclusie van het jaar 2021/2022, deelt haar kennis en ervaring om organisaties te helpen werkgeluk en inclusie te vergroten.

Tijdens haar interactieve en inspirerende presentaties zorgt Suzanne er voor dat het publiek actief betrokken wordt. Met haar openheid, zelfspot en humor weet ze deelnemers echt te raken en verbinding te maken. Verwacht praktische en direct toepasbare tools en inzichten die je meteen kunt implementeren in jouw organisatie.

In maart 2023 gaf Suzanne een TEDx Talk op het podium van TEDx Hotelschool The Hague over de kracht van de hoogsensitieve professional op de werkvloer.

Suzanne spreekt regelmatig op congressen zoals die van de NIRPA, FNV, Ministerie van BZK, RNVC en NOBTRA en bij grote organisaties zoals ProRail, het Van Gogh Museum, gemeente Amsterdam en gemeente Den Haag.

Suzanne boeken als spreker!

Ben je geïnteresseerd in een inspirerende lezing of presentatie? Neem contact op met Suzanne via het bureau ZijSpreekt om haar te boeken voor een activerende sessie die waardevolle inzichten en concrete handvatten biedt om positieve verandering te stimuleren binnen jouw organisatie.

ZijSpreekt_Logo_RGB.jpg
downloaden.png
ZijSpreekt_Logo_RGB.jpg
Artstel-124.jpg
bottom of page