top of page

BOEK SUZANNE ALS SPREKER

_8100685.jpg

Als ervaren spreker en Young Talent Diversiteit en Inclusie (NOBTRA 2021/2022) deelt Suzanne haar kennis en ervaring om organisaties te helpen werkgeluk en inclusie te vergroten. 

 

Waarover spreekt Suzanne? 

Suzanne verzorgt inspirerende keynotes (30 min) en activerende masterclasses (60-75 min) waarmee het eigenaarschap van medewerkers wordt verstrekt. Haar expertise ziet op:

​​

  • Hoogsensitiviteit op de werkvloer

  • Werkgeluk en werkdruk

  • Te veel prikkels op kantoor

 

​Suzannes openheid, zelfspot en humor zorgen ervoor dat deelnemers echt geraakt en geactiveerd worden. Naast een flinke dosis inspiratie krijgt men praktische en concrete tools die direct toegepast kunnen worden in het werk.

Waar sprak Suzanne eerder? 

Suzanne spreekt regelmatig op grote congressen zoals die van de NIRPA, FNV, Ministerie van BZK, RNVC en NOBTRA en bij organisaties zoals ProRail, het Van Gogh Museum, gemeente Amsterdam en gemeente Den Haag.

In maart 2023 gaf Suzanne een TEDx Talk op het podium van TEDx Hotelschool The Hague over de kracht van de hoogsensitieve professional op de werkvloer.

​​​

Suzanne boeken als spreker!

Ben je geïnteresseerd in een keynote of inspiratiesessie? Neem contact op met Suzanne via het bureau ZijSpreekt om haar te boeken voor een activerende sessie die waardevolle inzichten en concrete handvatten biedt om positieve verandering te stimuleren binnen jouw organisatie.

unnamed.png
AOR_logo_Word-300x110.jpg
downloaden.jpg
downloaden (1).png
downloaden.png
ZijSpreekt_Logo_RGB.jpg
bottom of page