top of page

LEZINGEN OF INSPIRATIESESSIES

Ben je op zoek naar een activerende lezing of inspiratiesessie? Welkom op mijn sprekerspagina!

 

Ik ben Suzanne Nieuwenhuijs, expert op het gebied van werkgeluk, persoonlijk leiderschap en hoogsensitiviteit op de werkvloer. Het is mijn missie om werkgeluk en inclusie binnen organisaties te vergroten. Ik geloof dat dit de sleutel is naar succesvolle organisaties.

Als spreker deel ik mijn kennis en ervaringen graag met anderen. Mijn presentaties zijn interactief, inspirerend en praktisch toepasbaar. Met openheid, zelfspot en humor weet ik het publiek echt te raken en verbinding te maken.

Ik spreek regelmatig op congressen (NOBTRA, FNV, RNVC, Belastingdienst), bij grote  organisaties zoals ProRail, het Van Gogh Museum, gemeente Amsterdam en gemeente Den Haag. Verder verzorg ik vele incompany inspiratiesessies/lezingen, met name binnen de (Rijks)overheid.

In maart 2023 mocht ik een TedTalk gegeven bij TEDx Hotelschool The Hague over de kracht van de hoogsensitieve professional op de werkvloer.

 

Interesse in een lezing of inspiratiesessie? Ik kijk er naar uit om samen een waardevolle ervaring te creëren voor jouw publiek.

bottom of page