Ik ben Suzanne Nieuwenhuijs, oprichter van Werkgelukt en Chief Happiness Officer (CHO) & Preventiemedewerker bij de overheid. Na jarenlang als jurist werkzaam te zijn geweest, merkte ik dat de mensenkant van een organisatie mij meer fascineerde. Ik volgde de universitaire leergang "Rendement van Geluk" (Erasmus School of Accounting & Assurance), een opleiding tot Chief Happiness Officer en trainingen op het gebied van jobcrafting/playful workdesign en hoogsensitiviteit. 

 

In 2020 verzorgde ik een tweetal webinars bij online opleider SkillsTown"Werkgeluk creëer je zelf!" en "Hoogsensitiviteit & Werkgeluk". Eerstgenoemd webinar staat in de Top 10 van best bekeken webinars 2020 van het A+O Fonds Rijk en is hieronder gratis terug te kijken. Ik verscheen in IntermediairAlgemeen Dagblad, het HSP Magazine en Magazine de Cocon. Lees ook het interview door Netwerk Werkgeluk over mijn ontwikkeling als CHO. In 2021 geef ik webinars over HSP & Werkgeluk tijdens de Dutch Happiness Week en de Week van de HSP.

Met Werkgelukt deel ik mijn "lessons learned" via (online) training en coaching. Mijn organisatiesensitiviteit, strategisch inzicht, verbindend vermogen en enthousiasme zijn mijn kracht. Hiermee nodig ik uit tot openheid, reflectie en pro-activiteit. 

 

 

OVER MIJ

downloaden (1).png
tvoo.jpg
downloaden (2).png
WF2MsIPR_400x400.jpg
60138_HSP Vlaanderen vierkant.jpg
Copy-of-Original-size-Blue-and-Green-Con
tno_logo_zwart_400.jpg
openbaar-ministerie.png
mindful-rijk.jpg
gemeente adam.png
downloaden.png