top of page

Alle video's

Dit kanaal komt er binnenkort aan!

OVER MIJ

221215 Suzanne Nieuwenhuijs-Mekking 2_edited.jpg

Ik ben Suzanne Nieuwenhuijs; gecertificeerd NOBTRA-trainer, CRKBO geregistreerd docent, NONONS erkend coach en TEDx spreker. Na ruim 15 jaar als jurist werkzaam te zijn geweest, merkte ik dat de mensenkant van een organisatie mij meer fascineerde. Ik besloot het roer om te gooien en startte als Chief Happiness Officer en preventiemedewerker bij de Rijksoverheid. 

 

Met Werkgelukt deel ik tegenwoordig mijn "lessons learned". Het is mijn missie om duurzaam (hybride) werkgeluk binnen organisaties te vergroten en HSP-ers op de werkvloer te laten floreren. Ik coach en train incompany en geef training (geaccrediteerd) aan professionals in de zorg rondom hoogsensitieve personen zoals eerstelijns psychologen, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen.

 

Ik ben als externe coach aangesloten bij de SSR, het opleidingsinstituut van de rechtspraak en het Openbaar Ministerie. Als docent ben ik verbonden aan de (post HBO) opleiding Arbeids- en Organisatiedeskundige van het Hollands College en RINO Amsterdam, opleider van GGZ-professionals.

Mijn strategisch inzicht, organisatiesensitiviteit, verbindend vermogen en actiegerichtheid zijn mijn kracht. Hiermee nodig ik uit tot openheid, reflectie en pro-activiteit. ​

Awards & In de media

In maart 2023 verzorgde ik een TEDx Talk over 'The value of HSP in the workplace'. In augustus 2023 publiceerde ik de 'Geluk of je Leven' podcast.

In november 2021 won ik de Young Talent Award 2021 van de NOBTRA, dé brancheorganisatie voor Trainend Nederland, vanwege mijn trainingen en coaching op het gebied van hoogsensitiviteit op de werkvloer. 

Mijn webinars voor SkillsTown: "Werkgeluk creëer je zelf!" en "Hoogsensitiviteit & Werkgeluk" werden uitgeroepen tot webinars van de maand. Eerstgenoemd webinar staat in de Top 10 van best bekeken webinars 2020 van het A+O Fonds Rijk en is hieronder gratis terug te kijken. Ik verscheen in Intermediair, Algemeen Dagblad, het HSP Magazine en BG Magazine, next level HR. In 2021 nam ik een podcast op over HSP op de werkvloer bij de SSR, het opleidingsinstituut voor de rechterlijke  macht (luister hier de podcast).

253734331_3177552422479344_6506322705217524380_n.jpg
trainer vh jaar 21-22 Young Talent.jpg
logo NOBTRA Erkende Trainer (Klein).png
03_NONONS_ErkendCoach_LARGE.jpg
CRKBO_Docent.jpg
WF2MsIPR_400x400.jpg
downloaden (2).png
openbaar-ministerie.png
tvoo.jpg
gemeente adam.png
downloaden (1).png

Kijk gratis: webinar "Werkgeluk creëer je zelf!"

TESTIMONIALS

"Voor de Week van het Werkgeluk hebben we Suzanne benaderd om hier met ons invulling aan te geven. Dit heeft geleid tot een webinar over duurzaam werkgeluk voor heel RvIG en 2 online workshops over persoonlijk leiderschap en werkdruk & focusmanagement. Alle sessies waren inhoudelijk goed, leuk en direct toepasbaar. Suzanne is een fantastische trainer en zorgt voor een veilige omgeving, ook weet ze zaken luchtig te houden en zet ze aan tot reflectie. Er is vanuit de organisatie enthousiast gereageerd en collega's zijn enthousiast aan de slag gegaan met de challenges om werkdruk te verlagen en hun focus te vergroten. Voor herhaling vatbaar!"

- Marjolijn Leeuwenburgh 

senior Adviseur bij de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens

bottom of page