(ONLINE) COACHING HSP & WERKGELUK

HERKEN JE ÉÉN OF MEER VAN DE VOLGENDE PUNTEN?

je voelt je regelmatig overprikkeld (of onderprikkeld) op je werk;

je bent erg gevoelig voor de sfeer en emoties van collega's;

spanningen en conflicten op de werkvloer raken je;

je hebt moeite met grenzen aangeven richting je collega's of je leidinggevende;

je gunt jezelf weinig rustmomenten;

je bent perfectionistisch, je legt de lat erg hoog;

je hebt onvoldoende zicht op jouw unieke (HSP) kwaliteiten en talenten;

of je twijfelt of je je kwaliteiten en talenten voldoende kunt benutten in je huidige baan;

je twijfelt of je überhaupt de juiste opleiding en carrière hebt gekozen?

je weet of denkt hoogsensitief te zijn.

5.jpg
Tekening Gerard Nijboer, Geraphic Studio

Werkgelukt biedt naast groepstrainingen ook de mogelijkheid van individuele coaching op Hoogsensitiviteit & Werkgeluk (online of in persoon). In een vijftal sessies krijg je meer zicht op jouw eigen hoogsensitiviteit en welke kwaliteiten en talenten daarmee gepaard gaan. Je onderzoekt waar je energie van krijgt en wat je energie kost en wat je kunt doen om meer zingeving, voldoening, plezier en veerkracht in je werk te ervaren. 

We werken daarbij met het "Vijfgesprekken-model", een model waarbij het samen vaststellen van een haalbaar en hoopvol behandeldoel en zelfsturing centraal staan; de coaching richt zich op een eerste stap in de richting van de gewenste verandering door de coachee zelf. Het opstellen van een Persoonlijk Prikkelplan (PPP) behoort tot de opties. Dit geeft je handvatten om (in je werk en privé) beter in balans te blijven en meer rust te ervaren. Zodat je voortaan de lusten en niet de lasten van je hoogsensitiviteit ervaart in je werk, dan wel thuis.

Pakketprijzen particulier:

  • basis: €500 euro excl. BTW voor 5 coachingsessies van een uur

  • medium: €750 euro excl. BTW voor 5 sessie van 1,5 uur plus gratis deelname aan 1 workshop met open schrijving (ad €125 per stuk)

  • uitgebreid€850 euro excl. BTW voor het medium pakket plus 4 online "incheckkwartiertjes", plus gratis toegang tot een bijeenkomst van de HSP Community.

Tarief zakelijk (via werkgever): 125 euro per uur.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Suzanne Nieuwenhuijs-3.jpg

TESTIMONIALS

"Ik ben zelf ook coach en ben fan van Suzanne. Op een prettige, warme manier vraagt ze door tot de kern en weet ze je zelfs meer mee te geven dan je gevraagd had. Hoe ze haar eigen hooggevoeligheid in weet te zetten als kracht is inspirerend en nodigt je uit hetzelfde te doen.” 

Bart