top of page

GRATIS MASTERCLASS
'TEVEEL PRIKKELS OP DE WERKVLOER'

2022-02-21 FEEM1277_fullsize_edited.jpg

 

Al door honderden Rijksmedewerkers gevolgd en beoordeeld met een 8.4 (inhoud) en een 8.8 (presentatie)

 

Veel medewerkers zijn na het vele thuiswerken het kantoor ontwend geraakt en prikkelgevoeliger geworden. Zij zullen doorgaans meer vanuit huis willen werken en kunnen ondersteuning gebruiken bij het vitaal en gefocust werken op kantoor. 

Gratis Masterclass via het A+O fonds Rijk!

Speciaal voor deze groep medewerkers is de masterclass "Te veel prikkels op de werkvloer' gecreëerd. Deze masterclass is gratis te boeken als incompany training voor organisaties die onder de CAO Rijk vallen. Voor meer informatie zie hieronder en kijk op de website van het A+O fonds Rijk.

Wat houdt de masterclass in?

 

In deze interactieve masterclass wordt ingegaan op het hybride werken en de gevolgen daarvan voor het eigen werkgeluk. Deelnemers onderzoeken welke externe en interne prikkels zij bij het werken op kantoor kunnen verwachten. Zij bekijken wat hun persoonlijke signalen van onder- of overprikkeling zijn en verkennen verschillende mogelijkheden om gedurende de werkdag het eigen prikkelniveau bij te sturen. Tot slot onderzoeken de medewerkers hoe hun ideale hybride werkweek eruit ziet, wisselen zij onderling ervaringen uit en krijgen zij tips om op kantoor hun focus te vergroten.

Deze masterclass incompany aanvragen

  • Stap 1: Neem contact op met Suzanne Nieuwenhuijs om te overleggen over de datum, tijd en locatie van de training. Dat kan via info@werkgelukt.com of 06-16080804

  • Stap 2: Suzanne Nieuwenhuijs stuurt een offerte naar jou en naar het A+O fonds Rijk

  • Stap 3: Het A+O fonds Rijk controleert de offerte en kijkt of je organisatie onder de cao Rijk valt. Als alles klopt volgens de afspraken, dan wordt de offerte goedgekeurd

  • Stap 4: Jouw team of directie kan nu de training volgen.

  • Stap 5: Suzanne Nieuwenhuijs stuurt de rekening naar jou en het A+O fonds.

  • Stap 6: Het A+O fonds betaalt de rekening

  • Stap 7: Vul na de training een evaluatieformulier in om te vertellen wat je van de masterclass vond.

ao_fonds_rijk_logo.jfif
bottom of page