Twijfel je of je hoogsensitief bent?

Meld je dan aan voor de mailinglist en ontvang de gratis Checklist Hoogsensitiviteit. Je ontdekt in vier stappen of je hoogsensitief bent!

Dank voor je aanmelding. Je ontvangt een e-mail met link om de checklist te downloaden.

Cover Werkgelukt.png

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar mijn privacyverklaring. De frequentie van mijn mailinglist ligt laag, om overprikkeling te voorkomen. 😉

 

Eveline Baar, auteur 'Sterk voelen op het werk'

'Wat handig: Suzanne Nieuwenhuijs-Mekking heeft vanuit Werkgelukt een overzichtelijke checklist gemaakt om na te gaan of je hoogsensitief bent. Zo kun je makkelijk de kenmerken checken en vind je links naar allerlei informatie. En als je weet of je HSP bent, kun je onderzoeken hoe je dat kunt inzetten als talent in je leven en op je werk. En extra leuk: voor dat laatste verwijst ze naar het boek ‘Sterk voelen op het werk - handboek voor hoogsensitieve medewerkers’. 

Judith Witte Poelstra

"Superhandig! Wat een fijn overzicht Suzanne, dankjewel"

Roderick Gottgens
"Mooi initiatief, Suzanne Nieuwenhuijs-Mekking. Ik heb de checklist meteen gedownload, omdat ik je eerste basisvragen al sterk herken."
 

Herken je het volgende?

  • Voel je je regelmatig moe en overprikkeld?

  • Pik je de sfeer en emoties van anderen snel op?

  • Raken spanningen en conflicten je?

  • Heb je moeite met grenzen aangeven?

  • Heb je last van omgevingsgeluiden?

  • Heb je vaak een "druk hoofd" vol gedachten?

 

Kans bestaat dat je een gevoelig persoon bent, ofwel hoogsensitief. Veel hoogsensitieve personen ontdekken hun hoogsensitiviteit op pas op latere leeftijd. Bij toeval via social media, via een vriend of vriendin, of als hun kind hoogsensitief blijkt te zijn. 

 

Wil je het niet aan het toeval overlaten? Gebruik de Checklist Hoogsensitiviteit. Je ontdekt in vier stappen of je hoogsensitief bent:

  • Stap 1: je ontdekt welke positieve en negatieve kenmerken met hoogsensitiviteit gepaard gaan;

  • Stap 2: je ontdekt welke HSP-testen je het beste kunt gebruiken en wat de waarde daarvan is;

  • Stap 3: je ontdekt welke boeken en podcast je het beste kunt lezen en luisteren;

  • Stap 4: je ontdekt hoe je je omgeving kunt betrekken en bevragen.

Over Suzanne Nieuwenhuijs

Suzanne Nieuwenhuijs-4.jpg

Suzanne Nieuwenhuijs is gecertificeerd trainer en coach op het gebied van hoogsensitiviteit en werkgeluk. Het is haar missie om het werkgeluk van hoogsensitieve personen te vergroten. Ze geeft lezingen en trainingen over hoogsensitiviteit op de werkvloer bij grote onderdelen van de overheid zoals gemeenten Amsterdam en Den Haag, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de Belastingdienst en het  Openbaar Ministerie. Daarnaast traint zij professionals uit de zorg rondom hoogsensitieve personen zoals bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werk, psychologen en praktijkondersteuners van huisartsen. In 2021 won Suzanne de Young Talent Award 2021 Diversiteit & Inclusie van de NOBTRA, dé brancheorganisatie voor Trainend Nederland.

Wil je weten of je hoogsensitief bent?

Dank voor je aanmelding. Je ontvangt een e-mail met link om de checklist te downloaden.

Cover Werkgelukt.png

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar mijn privacyverklaring. De frequentie van mijn mailinglist ligt laag, om overprikkeling te voorkomen. 😉