top of page

Suzanne bij TedX Den Haag

De rode stip.. daar stond ik op 10 maart 2023 bij TEDx HotelschoolTheHague! Na weken lang voorbereiden, oefenen, verheugen en stressen mocht ik mijn talk geven over de ongekende meerwaarde van de hoogsensitieve professional 🔥


Doel: het stigma rondom #hoogsensitiviteit doorbreken en organisaties inspireren om hun hoogsensitivieve medewerkers te herkennen en te erkennen.


Na afloop mocht ik zulke mooie reacties ontvangen. Op weg naar de auto kwam er nog een dame op me af. Ze had zich nog nooit zo gezien en gehoord als #hoogsensitief persoon. En ze was zo blij dat ik het stigma probeer te doorbreken. Dat raakt me en dat was precies de bedoeling.


Dank TEDx HotelschoolTheHague dat ik mijn boodschap mocht delen 🙏🏻23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page