top of page

Nominatie Young Talent Award NOBTRA


Suzanne Nieuwenhuijs van Werkgelukt werd in oktober 2021 genomineerd voor de Young Talent Award van de NOBTRA op het gebied van Diversiteit en Inclusie, vanwege haar trainingen en coaching op het gebied van hoogsensitiviteit op de werkvloer. De finale is op 5 november 2021.Young Talent Award NOBTRA

De Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA) introduceert dit jaar naast de Trainer van het Jaar verkiezing ook de NOBTRA Young Talent Award. We gaan daarvoor op zoek naar ‘aanstormend talent’: trainers die wellicht nog niet zo lang bezig zijn, maar die al wel op het aandachtsgebied van dit jaar, diversiteit en inclusie, opmerkelijke prestaties hebben laten zien. Hieronder lichten wij toe waar je aan zou kunnen denken:

Diversiteit is (samengevat uit meerdere bronnen):

  • Verscheidenheid: het bestaan van verschillen tussen verschillende elementen of onderdelen van een groep of geheel.

  • In een sociologische of maatschappelijke context betekent diversiteit de verscheidenheid aan culturele, seksuele en etnische identiteiten binnen een groep mensen of een maatschappij.

  • Wanneer een maatschappij gekenmerkt wordt door een groot aantal verschillende religies, nationaliteiten, seksuele geaardheden en socio-economische klassen, spreekt men van diversiteit.


10 weergaven0 opmerkingen

Comentarii


bottom of page