top of page

Interview voor FEEM Magazine

Eerder werd Suzanne geinterviewd door FEEM Magazine over haar switch van jurist naar zelfstandig trainer en coach en kreeg zij een styling advies. Nieuwsgierig naar het artikel? Bestel jouw exemplaar van het boekmagazine FEEM met het thema "Verlangen" via FEEM Magazineboek - FEEM Magazine - van innerlijke groei naar bedrijfsgroei (feemonline.nl)


Hieronder vind je meer informatie over het themanummer "Verlangen"!

Volg je eigen pad en realiseer je verlangen!

Hoe volg je je hartsverlangen zodat je kunt leven en werken op een manier die écht bij jou past, ook al is dat soms (vaak!) eng, moeilijk of frustrerend en tegelijk enorm mooi? Dat staat centraal in deze guide van FEEM Magazine. Het is een boek in magazinestijl. Een magazineboek dus. Anders dan anders. Niet ‘zoals het hoort’. En daardoor juist inspirerend voor iedereen die ook op zijn of haar eigen manier succesvol wil zijn. Of is.


Als jij (m/v/x) van je passie je werk hebt gemaakt – of wil maken – dan vind je in dit boek herkenning, inspiratie en zelfinzicht. Je voelt je energie (weer) stromen en hebt zin om ervoor te gaan. Op een inspirerende manier, voor jezelf en anderen. Dit is een cadeau aan jezelf – of iemand anders – waarmee je zegt: go for it!21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page