top of page

WERKGELUK & LEIDERSCHAP

WIL JOUW ORGANISATIE OOK:

minder stressgerelateerd verzuim

✔ een goede hybride samenwerking

✔ lager verloop

✔ grotere betrokkenheid

✔ minder burn-out 

✔ meer innovatie

✔ meer creativiteit

✔ betere sfeer

✔ veerkracht van medewerkers vergroten

✔ focus op de werkvloer vergroten

diversiteit en inclusiviteit vergroten?

frionnet-20230116-4856-Suzanne-hr.jpg

Masterclass 'Te veel prikkels op kantoor'
Al door honderden Rijksmedewerkers gevolgd en beoordeeld met een 8.4 (inhoud) en een 8.8 (presentatie)

_8100685.jpg

 

Veel medewerkers zijn na het vele thuiswerken het kantoor ontwend geraakt en prikkelgevoeliger geworden. Zij kunnen ondersteuning gebruiken bij het werken op kantoor. 

In deze interactieve masterclass wordt ingegaan op het hybride werken en de gevolgen daarvan voor het eigen werkgeluk. Deelnemers onderzoeken welke externe en interne prikkels zij bij het werken op kantoor kunnen verwachten. Zij bekijken hun persoonlijke signalen van overprikkeling en verkennen de mogelijkheden om gedurende de werkdag het eigen prikkelniveau bij te sturen. Tot slot krijgen zij tips om op kantoor hun focus te vergroten.

LET OP! Deze masterclass is gratis te boeken als incompany training voor organisaties die onder de CAO Rijk vallen. Klik hier voor meer informatie.

Inspiratiesessie of workshop Werkgeluk 

In deze interactieve inspiratiesessie of workshop leren deelnemers wat (hybride) werkgeluk is, waarom het loont om hierin te investeren en wat het belang is van (neuro)diversiteit, inclusie en talentgericht werken. Er wordt ingegaan op de rol van de organisatie en de rol van medewerker zelf bij het vergroten van werkgeluk: persoonlijk leiderschap. Deelnemers onderzoeken hoeveel zingeving, voldoening en plezier zij momenteel in hun werk ervaren en hoe hierop winst kan worden behaald. Na afloop van de workshop kan men direct met één of twee concrete actiepunten aan de slag om het eigen werkgeluk te vergroten.

TESTIMONIALS

Suzanne heeft voor ons team een workshop werkgeluk georganiseerd. De workshop was zeer goed voorbereid en goed toegespitst op onze organisatie. Suzanne heeft flair, humor en straalt een soort natuurlijk gezag uit. Ze heeft een prettige manier om haar kennis over te brengen. Ze is in staat goed aan te sluiten op de groep. Bovendien is haar kennis over HSP een unieke aanvulling. Dit weet ze tijdens de workshop heel goed in te zetten. Ik gun iedere startende jong professioneel een workshop van Suzanne! 

Femke Rijkens, Bestuurder bij de Merel Foundation

Traject 'Werkgeluk craft je zelf'!
(3 dagdelen en individuele coaching)

frionnet-20230116-4877-Suzanne-hr.jpg

Het traject 'Werkgeluk craft je zelf' gaat een stap verder dan de interactieve workshop. De deelnemer zelf staat centraal, hij/zij gaat in drie dagdelen actief aan de slag met jobcrafting:

  • deelnemers onderzoeken hun huidige werkgeluk en hoe zich dat zich verhoudt tot hun persoonlijkheid, krachten en talenten, energiegevers en energieslurpers. Vervolgens komt de theorie rondom jobcrafting aan de orde en verricht elke deelnemer een taakanalyse, een fitanalyse en bedenkt een craftactie;

  • deelnemers evalueren hun craftactie, bespreken obstakels en successen en formuleren een persoonlijk implementatieplan om hun eigen werkgeluk (duurzaam) te vergroten.

 

Tussen de dagdelen training vindt individuele coaching plaats (2 x 1 uur).

TESTIMONIALS

"Suzanne heeft op kundige en inspirerende wijze mijn team gecoacht op werkgeluk en werkbeleving. Zij slaagt er met flair in een vertrouwde omgeving te creëren waar mensen enthousiast leren en werken en zaken met haar hulp scherp krijgen en scherp houden. De methodes die zij aanreikt zijn praktisch en doeltreffend. Mijn team heeft genoten van de sessies en veel geleerd. Echt een aanrader! 

 

Dorthy Hollenberg, overheidsmanager bij Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Managementsessie Gelukkig leiding geven

In deze interactieve managementsessie wordt de theorie rondom werkgeluk behandeld met een focus op de uitdagingen van het huidige thuiswerken en het op afstand leidinggeven. Hierbij wordt een link gelegd naar de fundamentele behoeften van medewerkers: autonomie, verbinding en competentie/groei. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk worden leidinggevenden geïnspireerd om te reflecteren op de organisatie(cultuur), eigen stijl van leiding geven en worden handvatten aangereikt hoe medewerkers te faciliteren in hun persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. De sessie kenmerkt zich door bewustwording en inspiratie.

TESTIMONIALS

"Ik vond het super wat je ons in korte tijd aangeboden hebt en ik leer graag nog veel meer van je" 

 

"Leuke en handzame sessie vandaag. Merci daarvoor."

 

"Energiek en enthousiaste manier van presenteren." 

 

"To the point, enthousiasmerend, deskundig!"

bottom of page