DIENSTEN

Wil jouw organisatie ook:

 • minder stressgerelateerd verzuim (- 66%*) ✔

 • lager verloop✔

 • grotere betrokkenheid✔

 • minder burn-out (-125%*)✔

 • meer innovatie (+ 300%*)✔

 • meer creativiteit✔

 • beter samenwerking✔

 • betere sfeer✔

 • veerkracht van medewerkers vergroten✔

 • focus op de werkvloer vergroten✔

 • inclusiever zijn?✔

 

Boek Werkgelukt voor één van de onderstaande opties: 

 

(Online) Interactieve workshop Werkgeluk & Persoonlijk leiderschap (dagdeel)

In deze interactieve workshop komt de theorie rondom (thuis)werkgeluk aan de orde, waarna de deelnemers onderzoeken wat energie geeft én kost en waar hun krachten en talenten liggen. Ook wordt onderzocht hoeveel zingeving, voldoening en plezier de deelnemers momenteel in hun werk ervaren en hoe hierop winst kan worden behaald. Na afloop van de workshop kunnen de deelnemers direct met één of twee concrete actiepunten aan de slag om hun eigen werkgeluk te vergroten.

Reviews:

Suzanne heeft voor ons team een workshop werkgeluk georganiseerd. De workshop was zeer goed voorbereid en goed toegespitst op onze organisatie. Suzanne heeft flair, humor en straalt een soort natuurlijk gezag uit. Ze heeft een prettige manier om haar kennis over te brengen. Ze is in staat goed aan te sluiten op de groep. Bovendien is haar kennis over HSP een unieke aanvulling. Dit weet ze tijdens de workshop heel goed in te zetten. Ik gun iedere startende jong professioneel een workshop van Suzanne! 

Femke Rijkens, Bestuurder bij de Merel Foundation

"Ik vind dat je een prettige workshop geeft. Je bent duidelijk. Je weet dingen op een fijne manier inzichtelijk te maken. Dat doe je door te laten zien waar en hoe theorie in de praktijk uitpakt. Ook vind ik dat er een goeie afwisseling in je programma zit van uitleg en over je eigen situatie nadenken. Dit ondersteund door een goed gebruik van verschillende presentatievormen zoals sheets, filmpjes, grafiekjes. Maar ook vertellen. En dat alles weet je met gepaste humor te brengen. Door aan deze workshop deel te nemen voel je je automatisch al gelukkiger!" Patrick Leloux, Openbaar Ministerie, deelnemer

"Suzanne heeft bij AP Amsterdam een workshop "Werkgeluk" gegeven. Haar enthousiasme over dit onderwerp werkt zeer aanstekelijk, waar je sowieso al heel gelukkig van wordt. De interactieve workshop is een hele mooie bewustwording van wat werkgeluk inhoudt. Suzanne gaf zeer bruikbare tips over het belang van een goede werk-privé balans, hoe je nog beter kunt functioneren en samenwerken. Het was een zeer inspirerende sessie." Dymph Hollander, HR adviseur, Openbaar Ministerie Amsterdam

"Ik beveel de sessies met Suzanne van harte aan. Suzanne heeft een doeltreffende manier van spreken en daardoor het bereiken van mensen. Daarnaast kan ze zich vanuit haar voorbereiding goed inleven in de organisatiecultuur van de klant. Bovenal vind ik Suzanne een prettig mens die met veel enthousiasme haar sessies geeft over Gelukkig Thuiswerken en HSP! Ik ben er persoonlijk ook wijzer van geworden dus veel dank Suzanne. Ik hoop op een verdere samenwerking"! Kim Vaes, HR-adviseur, Openbaar Ministerie Den Haag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Training "Werkgeluk craft je zelf"! (3 dagdelen)

De training "Werkgeluk craft je zelf" gaat een stap verder dan de Interactieve workshop. De deelnemer zelf staat centraal, hij/zij gaat actief aan de slag met jobcrafting:

 • deelnemers onderzoeken hun huidige werkgeluk en hoe zich dat zich verhoudt tot hun persoonlijkheid, krachten en talenten, energiegevers en energieslurpers. Vervolgens komt de theorie rondom jobcrafting aan de orde en verricht elke deelnemer een taakanalyse, een fitanalyse en bedenkt een craftactie;

 • deelnemers evalueren hun craftactie, bespreken obstakels en successen en formuleren een persoonlijk implementatieplan om hun eigen werkgeluk (duurzaam) te vergroten.

 

Aanvullend kunnen individuele coachinggesprekken (1 uur) worden geboekt (voorafgaand en/of tussen de trainingen). 

Reviews:

"Suzanne heeft op kundige en inspirerende wijze mijn team gecoacht op werkgeluk en werkbeleving. Zij slaagt er met flair in een vertrouwde omgeving te creëren waar mensen enthousiast leren en werken en zaken met haar hulp scherp krijgen en scherp houden. De methodes die zij aanreikt zijn praktisch en doeltreffend. Mijn team heeft genoten van de sessies en veel geleerd. Echt een aanrader! Dorthy Hollenberg, overheidsmanager bij Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

"Je hebt een fijne, echt betrokken stijl van trainen die heel goed werkt. Dank daarvoor!"

"Het is een inspirerende en leerzame training geweest in een hele fijne, energieke en veilige omgeving, door Suzanne. Ik kan het iedereen aanraden."

 

"Erg leuke training, leuke presentatie en goede methode; zelf opdrachten maken en deze onderling in kleinere groepjes bespreken.Ik ga op papier zetten wat ik wil toepassen en dat ergens neerzetten, zodat ik elke dag word herinnerd aan wat ik wil doen/bereiken. "

"Heel fijn om in deze kleine groep zo open en goed hierover te kunnen praten. In de afdeling worden de tips ook echt toegepast (nieuw startgesprek, gesprekken over hoe het teamoverleg goed benut kan worden). Dus er wordt echt iets mee gedaan!"

(Online) Workshop Gelukkig Leidinggeven (dagdeel)
In deze interactieve managementsessie wordt de theorie rondom werkgeluk behandeld met een focus op de uitdagingen van het huidige thuiswerken en het op afstand leidinggeven. Hierbij wordt een link gelegd naar de fundamentele behoeften van medewerkers: autonomie, verbinding en competentie/groei. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk worden leidinggevenden geïnspireerd om te reflecteren op de organisatie(cultuur), eigen stijl van leiding geven en worden handvatten aangereikt hoe medewerkers te faciliteren in hun persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. De sessie kenmerkt zich door bewustwording en inspiratie.

Reviews:

"Ik vond het super wat je ons in korte tijd aangeboden hebt en ik leer graag nog veel meer van je" 

 

"Leuke en handzame sessie vandaag. Merci daarvoor."

 

"Energiek en enthousiaste manier van presenteren." 

 

"To the point, enthousiasmerend, deskundig!"