DIENSTEN

Wil jouw organisatie ook:

 • minder stressgerelateerd verzuim (- 66%*) ✔

 • lager verloop✔

 • grotere betrokkenheid✔

 • minder burn-out (-125%*)✔

 • meer innovatie (+ 300%*)✔

 • meer creativiteit✔

 • beter samenwerking✔

 • betere sfeer✔

 • veerkracht van medewerkers vergroten✔

 • focus op de werkvloer vergroten✔

 • inclusiever zijn?✔

 

Boek Werkgelukt voor één van de onderstaande opties: 

 

Inspiratiesessie Gelukkig Thuiswerken (1 uur) *NU OOK ALS WEBINAR*

Voor velen begint het thuiswerken te voelen als een marathon zonder eindstreep. Hoewel de productiviteit gelijk lijkt te blijven, leidt thuiswerken leidt tot verminderde zingeving, creativiteit en sociale cohesie. In dit webinar wordt ingegaan op de uitdagingen van thuiswerken en de gevolgen daarvan voor ons werkgeluk. Aan de hand van een aantal praktische voorbeelden en tips leren medewerkers hoe zij hun eigen zingeving, voldoening, plezier en veerkracht zelf kunnen vergroten. Ook wordt ingegaan op de rol van de organisatie en leidinggevenden. Na het webinar kan men direct aan de slag met het vergroten van het eigen thuiswerkgeluk. 

Review: 

"Ik beveel de sessies met Suzanne van harte aan. Suzanne heeft een doeltreffende manier van spreken en daardoor het bereiken van mensen. Daarnaast kan ze zich vanuit haar voorbereiding goed inleven in de organisatiecultuur van de klant. Bovenal vind ik Suzanne een prettig mens die met veel enthousiasme har sessies geeft over Gelukkig Thuiswerken en HSP! Ik ben er persoonlijk ook wijzer van geworden dus veel dank Suzanne. Ik hoop op een verdere samenwerking"! Kim Vaes, HR-adviseur Openbaar Ministerie Den Haag. 

Inspiratiesessie Werkgeluk (1 uur) *NU OOK ALS WEBINAR*

In de Inspiratiesessie Werkgeluk wordt de theorie rondom werkgeluk behandeld, gestaafd met herkenbare voorbeelden uit de praktijk. Aan de orde komt onder meer: waarom investeren in werkgeluk loont, wat duurzaam werkgeluk inhoudt, de rol van de organisatie (cultuur en leiderschap), de rol van de medewerker (persoonlijk leiderschap & persoonlijke ontwikkeling). Afgesloten wordt met een activerende oefening zodat deelnemers geinspireerd worden om aan de slag te gaan met het vergroten van hun werkgeluk!

 

 

 

 

(Online) Interactieve workshop Werkgeluk & Persoonlijk leiderschap (dagdeel)

In deze Interactieve workshop komt de theorie rondom werkgeluk aan de orde, waarna de deelnemers onderzoeken wat energie geeft én kost en waar hun krachten en talenten liggen. Ook wordt onderzocht hoeveel zingeving, voldoening en plezier de deelnemers momenteel in hun werk ervaren en hoe hierop winst kan worden behaald. Na afloop van de workshop kunnen de deelnemers direct met één of twee concrete actiepunten aan de slag om hun eigen werkgeluk te vergroten.

Reviews:

"Ik vind dat je een prettige workshop geeft. Je bent duidelijk. Je weet dingen op een fijne manier inzichtelijk te maken. Dat doe je door te laten zien waar en hoe theorie in de praktijk uitpakt. Ook vind ik dat er een goeie afwisseling in je programma zit van uitleg en over je eigen situatie nadenken. Dit ondersteund door een goed gebruik van verschillende presentatievormen zoals sheets, filmpjes, grafiekjes. Maar ook vertellen. En dat alles weet je met gepaste humor te brengen. Door aan deze workshop deel te nemen voel je je automatisch al gelukkiger!" Patrick Leloux, Openbaar Ministerie, deelnemer

"Suzanne heeft bij AP Amsterdam een workshop "Werkgeluk" gegeven. Haar enthousiasme over dit onderwerp werkt zeer aanstekelijk, waar je sowieso al heel gelukkig van wordt. De interactieve workshop is een hele mooie bewustwording van wat werkgeluk inhoudt. Suzanne gaf zeer bruikbare tips over het belang van een goede werk-privé balans, hoe je nog beter kunt functioneren en samenwerken. Het was een zeer inspirerende sessie." Dymph Hollander, Openbaar Ministerie, HR adviseur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Training "Werkgeluk craft je zelf"! (2 x 2 dagdelen)

De training "Werkgeluk craft je zelf"gaat een stap verder dan de Interactieve workshop. De deelnemer zelf staat centraal:

 • de eerste trainingsdag staat - naast de theorie rondom werkgeluk - in het teken van zelfinzicht opdoen en persoonlijke ontwikkeling. De deelnemers doen uitgebreid onderzoek naar hun eigen werkgeluk en hoe dat zich verhoudt tot hun persoonlijkheid, krachten en talenten, en energiegevers en energieslurpers;

 • de tweede trainingsdag staat in het teken van zelfsturing en jobcrafting: de deelnemers passen het verkregen zelfinzicht toe, verdiepen zich in de theorie en praktijk van jobcrafting en formuleren een gedegen actieplan om hun eigen werkgeluk (duurzaam) te vergroten.

 

 

 

(Online) Managementsessie (1 uur)

In de managementsessie wordt de theorie rondom werkgeluk behandeld en wordt ingezoomd op verwante onderwerpen als kernwaarden en gedrag, organisatiecultuur en directief versus dienend leiderschap. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt gereflecteerd op de eigen organisatie, eigen stijl van leiding geven en worden handvatten aangereikt hoe medewerkers te faciliteren in hun persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

 

Voor het aanbod Hoogsensitiviteit & Werkgeluk klik hier:

CONTACT 

Suzanne Nieuwenhuijs

WERKGELUKT | Van Deventerlaan 29, 2271 TT Voorburg | 06-16080804 suzannenieuwenhuijs@hotmail.nl | www.werkgelukt.com | KVK: 77470559 | NL52RABO0359898025 | Btw-id NL003196862B67

Algemene voorwaarden         | Privacystatement 

 • LinkedIn Social Icon

© 2020 Werkgelukt