Mindful Rijk.jpg

HEEFT JOUW ORGANISATIE:

 • hoge werkdruk

 • hoog (stress gerelateerd) verzuim

 • moeite met de omslag naar hybride werken

 • reorganisaties en veranderingen

 • meerdere generaties op de werkvloer

 • moeite om (jong) talent te behouden

 • moeizame samenwerking

 • lage betrokkenheid

 • gedaalde productiviteit

 • verminderd innoverend vermogen

 • verschillende "cultuurtrajecten" gehad

WIL JOUW ORGANISATIE:

minder stressgerelateerd verzuim (- 66%*)

minder burn-out (-125%*)

een goede hybride samenwerking

✔ grotere medewerkersbetrokkenheid

meer innovatie (+ 300%*)

diversiteit en inclusie doorleven

lager verloop

beter samenwerking

betere sfeer

veerkracht van medewerkers vergroten

focus op de werkvloer vergroten

*Bron: World Happiness Report van de VN 

DIENSTEN

Werkgeluk &
Persoonlijk Leiderschap

Incompany workshops, trainingen en inspiratiesessies om het werkgeluk en persoonlijk leiderschap van medewerkers te vergroten. 

Hoogsensitiviteit op de werkvloer

Incompany workshops, trainingen en inspiratiesessies over hoogsensitiviteit op de werkvloer. Voor organisaties die investeren in (neuro)diversiteit en inclusie.

Coaching
HSP & Werkgeluk 

Maak van je hoogsensitiviteit een lust in plaats van een last via HSP-coaching! In vier stappen naar meer werkgeluk als hoogsensitieve professional.

Werkgelukt begrijpt dat het uitdagend kan voelen om werkgeluk organisatiebreed te vergroten: duurzaam werkgeluk is immers geen quick fix en kan niet top down worden "uitgerold". Toch hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Iedere organisatie kan het werkgeluk in een paar eenvoudige stappen vergroten en zo verzuim terugdringen, productiviteit en betrokkenheid verhogen en onderlinge samenwerking en sociale cohesie versterken. 

 

Met uitgebreide praktijkervaring als Chief Happiness Officer en preventiemedewerker bij de Rijksoverheid en als gecertificeerd trainer (NOBTRA) helpt Werkgelukt om veel voorkomende valkuilen te vermijden en worden medewerkers in staat gesteld om het eigen werkgeluk te vergroten. 

 

Dit is hoe Werkgelukt werkt:

 • Stap 1: Inspiratiesessie. We starten met een (organisatiebrede) inspiratiesessie. Met als doel: bewustwording, inspiratie & activatie

 • Stap 2: Op maat gemaakte workshops voor de teams & sessies voor leidinggevenden. Waar nodig aangevuld met individuele coaching. Met als doel: implementatie en borging.

 • Stap 3: Het resultaat: medewerkers hebben praktische handvatten om het eigen werkgeluk (duurzaam) te vergroten, dan wel daarop te sturen!

Neem vandaag nog contact op voor het inplannen van een gratis intakegesprek via: info@werkgelukt.com of 06-16080804

 

 Tot tevreden klanten behoren grote organisaties zoals de gemeente Amsterdam, PWC, Rijksdienst voor Identiteitgegevens, Logius, het RVO, Ministerie van OCW, Ministerie van J&V, gemeente Den Haag, de Belastingdienst en het Openbaar Ministerie.

Werkgelukt is aangesloten bij de NOBTRA, de beroepsvereniging voor trainers. De Ethische gedragscode van de NOBTRA is van toepassing op de uitvoering van opdrachten door Werkgelukt.

 
Suzanne Nieuwenhuijs-4.jpg

OVER MIJ

Ik ben Suzanne Nieuwenhuijs, oprichter van Werkgelukt en winnaar van de Young Talent Award "Diversiteit en Inclusie" 2021/2022 van de NOBTRA, de beroepsvereniging voor trainend Nederland.

 

Als gecertificeerd NOBTRA-trainer en coach deel ik mijn kennis en praktijkervaring op het gebied van werkgeluk, (persoonlijk) leiderschap en hoogsensitiviteit (HSP) op de werkvloer.

Mijn activerende werkwijze kenmerkt zich door bevlogenheid en actiegerichtheid. Mijn kernwaarden zijn openheid, verbinding en authenticiteit.

downloaden.png
downloaden (2).png
downloaden (1).png
logo NOBTRA Erkende Trainer (Klein).png
C5FkfubM_400x400.jpg

TESTIMONIALS

"Suzanne heeft op kundige en inspirerende wijze mijn team gecoacht op werkgeluk en werkbeleving. Zij slaagt er met flair in een vertrouwde omgeving te creëren waar mensen enthousiast leren en werken en zaken met haar hulp scherp krijgen en scherp houden. De methodes die zij aanreikt zijn praktisch en doeltreffend. Mijn team heeft genoten van de sessies en veel geleerd. Echt een aanrader!"

Dorthy Hollenberg 

overheidsmanager bij Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

 

NIEUWS & MEDIA